Help mee
of word lid

Ervaringen

Veel mensen zetten zich als vrijwilliger in voor DON. Het zijn mensen die uit ervaring weten hoe het is om te leven met een dwarslaesie of caudalaesie. En die weten hoe belangrijk het is om kennis en inzichten te delen. We kunnen leren van elkaar, elkaar steunen en sterker maken.

Op deze site vind je hier een aantal ervaringsverhalen van mensen met een laesie. Op die plaats worden ook enkele veel gestelde vragen beantwoord.

DON heeft een groep ervaringsdeskundigen: getrainde vrijwilligers die als contactpersoon zijn verbonden aan een van de acht in laesies gespecialiseerde revalidatiecentra in ons land. De ervaringsdeskundigen zijn beschikbaar om mensen met een laesie die revalideren te ondersteunen. Ze zijn ook beschikbaar voor mensen met een laesie die niet (meer) revalideren. Heb je vragen of wil je eens praten? Als je lid bent van DON kun je hier inloggen. Niet-leden kunnen contactgegevens vragen bij het bureau van DON.

Er zijn vijf werkgroepen voor verschillende groepen bínnen DON: voor mensen met een hoge dwarslaesie; voor mensen met een caudalaesie; voor mensen met een incomplete dwarslaesie of caudalaesie die (enigszins) kunnen lopen; voor jonge mensen met een laesie; voor partners van mensen met een laesie.

Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors