Help mee
of word lid

Publicaties en ervaringen

Op deze website is veel informatie te vinden over het leven met een dwarslaesie of caudalaesie. Verder vind je in de linker kolom informatie over publicaties die mogelijk interessant kunnen zijn. Daaronder vind je ervaringsverhalen en antwoorden van ervaringsdeskundigen op een paar veelgestelde vragen.

Kijk hier voor informatie voor behandelaars en andere professionals.

Informatielijn

Als je een vraag hebt waar je op deze site geen antwoord op vindt, kun je contact opnemen met de informatielijn van Dwarslaesie Organisatie Nederland.

 

Cursus

Veel informatie is te vinden in de gratis e-cursus Weer op weg, die is bedoeld voor mensen die nog maar kort een laesie hebben.

 

Boek

Het boek "Een dwarslaesie of caudalaesie... en dan?"is vooral bedoeld voor mensen die nog maar kort een laesie hebben. Het wijst de weg naar goede (na)zorg en daarnaast lees je over ervaringen van mensen met een laesie. Het boek is verkrijgbaar via de webshop.

Verliesverwerking

Leren leven met een dwarslaesie of caudalaesie kost tijd. Je oude leven, zonder laesie, ben je kwijt en dat is iets wat je moet verwerken. Hier vind je uitgebreide informatie over verlieswerking.

 

Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors