Help mee
of word lid

Leefstijl

Hoe je leeft, heeft grote invloed op je gezondheid. Genoeg bewegen en gezonde voeding zijn twee belangrijke onderdelen van een gezonde leefstijl. Het zal je helpen om fit en energiek te blijven.

Bij leefstijl gaat het erom hoe je je dagelijks leven op de lange termijn inricht. Het gaat niet om even iets doen of laten, maar om de gewoontes die je ontwikkelt. Over het algemeen geldt daarbij dat het helpt als je er plezier in hebt. Dus zoek naar manieren om te bewegen die je leuk vindt en eet niet alleen gezond, maar ook lekker.

Met dank aan:  
Rogier Broeksteeg, fysiotherapeut Rijndam Revalidatie
Linda Valent, bewegingswetenschapper en ergotherapeut Heliomare Revalidatie

 

Boek

Hoe blijf je fit met een dwarslaesie? is een boek vol informatie en tips voor een gezonde leefstijl. Het boek kan worden besteld in de webshop.

 

Brochure

Hoe kan ik extra kilo’s vermijden of gewicht verliezen? Wat is een gezonde voeding voor mensen met een dwarslaesie? De brochure Voeding, gewicht en gezondheid voor mensen met een dwarslaesie geeft antwoord op deze vragen. Je kunt de brochure bestellen in de webshop

 

Webinar

Charlotte van Marissing, een diëtist die zelf al sinds haar kindertijd een dwarslaesie heeft, presenteerde voor Coloplast het webinar Gezonde leefstijl bij een dwarslaesie.

Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors