Help mee
of word lid

Workshop GebruikersNetwerk Digitale Inclusie

Op 20 mei is Global Accessibility Awareness Day. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor digitale toegankelijkheid. Het GebruikersNetwerk Digitale Inclusie viert deze dag met een eigen online workshop! Wil jij weten wat digitale inclusie betekent? En waarom wij de handen ineen slaan om de belangen van mensen met een kwetsbaarheid of beperking en ouderen te behartigen? Meld je dan aan!

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is voor iedereen binnen één van de netwerkpartners* met belangstelling voor het onderwerp digitale toegankelijkheid en inclusie. Ook onze organisatie doet mee! Wij nodigen medewerkers en vrijwilligers daarom van harte uit.

Wat gaan we doen?

Vóór de pauze:

Vijf ervaringsdeskundigen vertellen wat zij nodig hebben om digitaal mee te kunnen doen. En wat het voor hen betekent als websites en apps niet toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Ná de pauze:

Een IT-deskundige (tevens ervaringsdeskundige) geeft uitleg over de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid én over het belang van gebruiksvriendelijkheid.

Het GebruikersNetwerk Digitale Inclusie presenteert de gezamenlijke ambities en speerpunten en de voorgenomen activiteiten in 2021.

Uitwisselen

Uiteraard is er ruimte voor vragen en suggesties. Graag zelfs! Want samen maken we dit netwerk!

Tijdstip en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 20 mei van 13.30 tot 15.00 uur via Zoom. Je kunt je hier aanmelden. Enkele dagen van te voren ontvang je van Ieder(in) een mail met nadere gegevens.

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors