Help mee
of word lid

Wildcards Revalideren is leren festival

Wildcards festival Revalideren is Leren

Rehabacademy organiseert op 18 november voor de derde maal het Revalideren is leren festival. Het festival is online te bezoeken en begint om 13.00 uur. Je kunt je nu inschrijven. Aan het festival werken onder meer mee Paul Boeren en Niels Dijkstra, ervaringsdeskundigen van DON.

De kracht van de ervaringsdeskundige

Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON) zet zich van oudsher sterk in op ervaringsdeskundigheid. Een belangrijke pijler in het aanbod aan de leden. Contact hebben met ervaringsdeskundigen is voor dwarsleten een belangrijk element op de weg naar geluk met een dwarslaesie. Sinds dit jaar zet DON hier nog steviger op in, een speerpunt. Gekoppeld daaraan maakt de ervaringsdeskundigheid een professionaliseringsslag op vaardigheden en activiteiten. Zo stellen wij bijvoorbeeld een nieuw functieprofiel voor dat beter aansluit bij de dwarsleet en de zorgprofessionals. Gekoppeld aan meer ondersteuning en scholing. Bij de activiteiten ontwikkelt ervaringsdeskundigheid zich in het gebruik van digitale kanalen. Bijvoorbeeld het online Laesiecafé als platform om in contact te komen met lotgenoten en een ervaringsdeskundige.

Wildcards

De  Rehab Academy mag een aantal 'wildcards' weggeven. Dus wil je graag naar het festival en heb je eerder meegedaan aan een Rehab Academy programma? Schrijf je in voor het festival en geef via de 'opmerkingen' aan dat je gebruik wilt maken van een wildcard en waarom.
Wees er snel bij wat op is op!

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors