Help mee
of word lid

Week van de Toegankelijkheid 2021: eerste activiteiten bekend

Een masterclass. Meerdere workshops. Een webinar. Een natuurwandeling. Een middagprogramma met sprekers. En natuurlijk de opening. De eerste activiteiten van de Week van de Toegankelijkheid 2021 staan op de agenda. Elke activiteit brengt het belang van fysieke en digitale toegankelijkheid extra onder de aandacht. Bij lokale politici, bij ondernemers en bij het algemene publiek. En die aandacht is nog steeds hard nodig. Doe daarom ook mee aan de Week van de Toegankelijkheid van 4 t/m 8 oktober 2021.

Thema Uit & Thuis

Het thema van de Week van de Toegankelijkheid 2021 is Uit & Thuis. Nu we er weer meer op uit kunnen, willen we dat iedereen dat kan. Daarom vragen we in de Week van de Toegankelijkheid aandacht voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc. Maar online meedoen is en blijft net zo belangrijk. Daarom vragen we in de Week ook aandacht voor digitale toegankelijkheid. Iedereen moet overal mee kunnen doen, online en op locatie: Uit en Thuis.

Waar is wat te doen? Eerste activiteiten bekend

De eerste activiteiten zijn inmiddels bekend en bij ons aangemeld. Vilans verzorgt het webinar Digitaal meedoen dankzij technologie en hulpmiddelen. Voorall Den Haag organiseert een toegankelijke wandeling door landgoed Clingendael. De Taskforce Toegankelijkheid Leeuwarden heeft een goed gevulde middagprogramma. En Welkom Toegankelijkheid & Evenementen verzorgt een masterclass voor culturele instellingen.

Deze en meer activiteiten staan inmiddels op de agenda van de Week van de Toegankelijkheid: Waar is wat te doen?.

Jouw evenement ook op onze agenda en mee in onze nieuwsbrief?

Activiteiten die op onze agenda staan, geven we aandacht in onze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen. Wil je voor jouw evenement (en voor jouw organisatie) ook deze extra publiciteit? Meld je activiteit dan bij ons aan.

Wat kun je doen?

Wil je wel meedoen maar weet je niet wat je kunt organiseren? Bekijk de tips Wat kun je doen? op onze website of neem contact met ons op (stuur een mail naar info@weekvandetoegankelijkheid.nl). We helpen je graag op weg.

Bron: Iederin

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors