Help mee
of word lid

Voorall lanceert website met toegankelijke en ontoegankelijke locaties in Den Haag

Op de website ‘Samen op pad’ kunnen inwoners en bezoekers van Den Haag ruim 900 locaties checken op toegankelijkheid. Van strandtent tot parkeerplaats. Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, heeft de website ‘Samen op Pad’ gelanceerd.

Een gehandicaptentoilet. Een geleidelijn. Een ringleiding in een vergaderzaal of theater. Voor mensen met een beperking is het belangrijk om te weten of deze voorzieningen ergens wel of niet zijn. Op de website Samen op Pad geeft Voorall informatie over toegankelijke en ontoegankelijke locaties in Den Haag. Zo kun je van tevoren uitzoeken of je een locatie wel of niet kunt bezoeken.

Samen op Pad bevat toegankelijkheidsinformatie voor mensen met een auditieve, visuele en/of lichamelijke beperking over locaties als culturele instellingen, restaurants, ziekenhuizen, servicepunten en scholen.

Samenwerkingsverband Samen op Pad

Een aantal gemeenten uit de metropoolregio Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer werkt samen aan het project ‘Samen op pad’. Het doel van het project is om met slim (her)gebruik van digitale informatie de toegankelijkheid van de metropoolregio voor mensen met een beperking te verbeteren. Meer informatie vind je via www.samenoppad.info

Over Voorall voor Hagenaars met een beperking

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag. Voorall is adviseur voor het gehandicaptenbeleid van de gemeente Den Haag en fungeert als spreekbuis voor de achterban.

Voorall is lid van Ieder(in)

Bron: Ieder(in)

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors