Help mee
of word lid

Voel jij je goed beschermd tegen corona?

Doe mee aan het nieuwe corona-onderzoek! Veel mensen zijn ondertussen gevaccineerd tegen corona. Sinds 25 september zijn er allerlei corona-maatregelen versoepeld. Wat betekent dat voor het leven van mensen met een beperking of chronische ziekte?

Gevolgen van corona en de huidige maatregelen 

Ieder(in) doet al sinds het uitbreken van corona onder de eigen achterban onderzoek naar de gevolgen van corona en van de huidige maatregelen. Met dit vierde onderzoek willen we in kaart brengen of mensen met een beperking of chronische ziekte hun leven weer kunnen oppakken. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om de overheid te adviseren over de uitvoering en waar nodig aanpassing van het coronabeleid. 

Kun je je leven weer voldoende oppakken? 

Voel je je voldoende beschermd tegen corona? Hoe zit dat op het werk, in het onderwijs en in het openbaar vervoer? En hoe gaat het met de reguliere zorg; is die weer volledig op gang gekomen? Verder zijn we benieuwd of je er weer op uit kunt en hoe het gaat met je sociale leven. We vragen ook naar ervaringen van mensen die niet gevaccineerd kunnen worden, of onvoldoende beschermd worden door vaccinaties. 

Tot en met 20 oktober 

Vanaf vandaag kun je de vragenlijst online invullen. Tot en met 20 oktober staat de vragenlijst open, voor mensen met een beperking of een chronische ziekte en hun naasten. Het invullen ervan duurt 10 à 15 minuten. 

 Ga naar de vragenlijst. 

Wil je de vragenlijst liever telefonisch beantwoorden? 

Dat kan via het meldpunt van Ieder(in): op alle werkdagen van 10 tot 12 uur (behalve op woensdag) en van 14 tot 16 uur via telefoonnummer: 085 – 400 70 22.  

Voor meer informatie, stuur een mail aan panel@iederin.nl. 

Bron: iederin.nl

 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors