Help mee
of word lid

Rol mee tijdens de Wings for Life World Run

Na twee jaren van individueel rennen en rollen voor de Wings for Life World Run, willen we er dit jaar weer een fysiek evenement van maken. De Sint Maartenskliniek in Nijmegen organiseert, in samenwerking met hardloopvereniging de Loper, een app run rondom het revalidatiecentrum en iedereen is welkom om daar te komen rollen, rennen of wandelen. Natuurlijk kun je ook in je thuisomgeving met de Wings for Life app meedoen.

Doe ook mee aan de Wings for Life App Run en rol, ren of wandel mee in Nijmegen of in je thuisomgeving met de Wings for Life app.

De Wings for Life World Run groeit wereldwijd ieder jaar en is een uniek concept voor hardlopers, wandelaars en rolstoeldeelnemers. Met de ‘Wings for Life World Run App’ begint iedereen in de wereld op precies hetzelfde moment te rollen/ rennen/ wandelen, met als bijzondere omstandigheid dat je niet naar een finish toe loopt, maar dat de finish ‘je achtervolgt’ en inhaalt. De race begint om 13.00 uur. De virtuele catcher car start na 30 minuten met rijden met 15 km/u en neemt langzaam toe in snelheid totdat de laatste atleten zijn ingehaald. Je finisht zodra je bent ingehaald!

Rol mee met het Coloplast Fit for Life team

Coloplast rent zelf met een Coloplast team mee en wij vragen rollers zich bij ons aan te sluiten om mee te doen! Het aanbod van Coloplast bestaat uit:

1.  Het verdubbelen van jouw inschrijfgeld en donaties die je vergaart door sponsoring door familie en vrienden.

2.  Het krijgen van een mooi Fit for Life hardloopshirt* en bidon.

Enthousiast? Zo doe je mee

Stap 1: Schrijf je hier in voor deelname aan de Wings for Life App Run. En zorg dan dat je je na inschrijving aan het Coloplast – Fit for Life team koppelt, zodat we het door jou ingezamelde geld verdubbelen.

Stap 2: Meld je aan voor het Coloplast Fit for Life team om in aanmerking te komen voor het Fit for Life hardloopshirt* en bidon.

Stap 3: Sponsoring

Na inschrijving is het zaak dat je je laat sponsoren door vrienden en familie. De website van de Wings for Life World Run en de individuele deelnemer pagina’s zorgen voor het gehele praktische proces m.b.t. toelichting en financiën.

En zoals beloofd: Coloplast zal (tot het maximum van €5.000,- voor alle Coloplast gesponsorde teams en rollers) alle sponsorgelden verdubbelen!

Kijk voor meer informatie over de Wings for Life Foundation.

En rol mee!

 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors