Help mee
of word lid

Revalideren: Hoe voelt dat?

‘Wat nou als dit het is? En is dit genoeg?’, Floris (27) die zijn armen en benen nauwelijks meer kan bewegen, beantwoordt zijn eigen vraag met ‘nee, dit is geen volwaardig leven’. De nieuwe podcast De Hoogstraat Revalidatie - Verhalen van Nu volgt revalidanten na een zwaar ongeluk of aandoening. Niet eerder gaf een podcast van zo dichtbij een inkijkje achter de deuren van een revalidatiecentrum. De verhalen van de revalidanten gaan over verlies, acceptatie en veerkracht.

Jaarlijks revalideren 600 mensen klinisch en 5800 poliklinisch bij De Hoogstraat allemaal met het doel om uiteindelijk weer zo goed mogelijk mee te doen in de maatschappij. Je hoort hoe Floris (27), Zoë (15), Kees (34) en Roos (26) dat in hun maandenlange revalidatietraject nastreven. Allemaal met een andere weg en uitkomst.

Luister nu de trailer ‘De Hoogstraat Revalidatie; de verhalen van nu’ op de gangbare podcast platformen. Vanaf 8 november is de zesdelige serie te beluisteren via de standaard podcast kanalen. Iedere woensdag komt de nieuwe aflevering beschikbaar.

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors