Help mee
of word lid

Revalidatie Kennisnet zoekt ervaringsdeskundige webbeheerder

We zijn op zoek naar een ervaringsdeskundige webbeheerder ter ondersteuning van onze Communicatie afdeling. We zoeken iemand die Revalidatie Nederland wil helpen haar online communicatie en campagnes naar een hoger niveau te brengen.
 
De webbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van website(s), nieuwsbrieven en social media. Zij of hij weet als geen ander hoe alle verhalen het beste kunnen worden gepubliceerd, zodat ze optimaal vindbaar zijn. Verder vindt de webbeheerder continu nieuwe technische verbeteringen voor onze website(s) die ervoor zorgen dat ons publiek snel de juiste content kan vinden. Daarnaast zorgt zij of hij voor structurele analyses van de bezoeken aan onze website, maar ook het bereik van onze social media. Verder is de webbeheerder aanspreekpunt voor collega’s en leden met vragen voor de website. Samen met de Senior Communicatie adviseur maakt zij of hij plannen voor doorontwikkeling en worden ontwikkelaars functioneel aangestuurd.

Het betreft nadrukkelijk geen vrijwilligerswerk, maar een betaalde functie. Ken je iemand die geschikt kan zijn voor deze functie? Bekijk en deel dan onze vacature

Meer informatie: Wouter v.d. Meer, communicatieadviseur, w.vandermeer@revalidatie.nl

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors