Help mee
of word lid

Rc De Hoogstraat zoekt ervaringsdeskundige

Met ingang van 1 januari 2021 heeft De Hoogstraat plek voor een ervaringsdeskundige in het dwarslaesieteam. De sollicitatieprocedure deze maand. Belangstellenden kunnen reageren tot 22 november. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 26 november.

Wat ga je doen?
In individueel contact met revalidanten en tijdens revalidantenspreekuur met familie en naast betrokkenen, ondersteun je de revalidant in zijn/haar verwerkingsproces. Je bent in staat vanuit je eigen belevingservaring met de revalidant mee te denken over toekomstperspectief. Als rolmodel versterk je de revalidant bij het leerproces om het eigen herstel te bevorderen.

Wat wordt er van je verwacht?
Je vindt het belangrijk dat mensen met een dwarslaesie de eigen regie over hun leven nemen. Je bent in staat jouw ervaring met revalidanten te delen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, maar kunt ook goed luisteren.

Wat biedt De Hoogstraat?

Het centrum biedt je een leuke baan in een mooi bedrijf waar medewerkers hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Je krijgt een contract voor een half jaar, waarna de functie zal worden geëvalueerd en mogelijk verlengd. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

.Lees hier de vacature

 

 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors