Help mee
of word lid

Persbericht: Verbeter je rolstoelvaardigheden met het Wheelchair Skills Team in Limburg!

Ben jij dagelijks in beweging met een handbewogen rolstoel? Dan wil je natuurlijk zeker zijn van een veilige rit! Goed nieuws: het Wheelchair Skills Team komt naar Limburg voor een serie rolstoelvaardigheidstrainingen die jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

De training bestaat uit vier lessen van twee uur per keer, waarbij we focussen op vertrouwen, controle en vooral plezier met jouw rolstoel. De eerste twee lessen zijn binnen en komen onderwerpen aan bod zoals rijvaardigheid, balans, het overwinnen van drempels en platforms, en het tackelen van hellingen. De laatste twee lessen gaan we lekker naar buiten.

**Locaties en data:**
- Echt: 25 april, 2 & 23 mei, 6 juni
- Venlo: 19 april, 3, 17, 31 mei

**Tijdslots:**
- Groep 1: 10.00 - 12.00 uur- Groep 2: 12.30 - 14.30 uur- Groep 3: 15.00 - 17.00 uur

Dit alles voor een eigen bijdrage van slechts €30,- voor de volledige training. Is dit een uitdaging voor je budget? Geen zorgen, neem contact op met de organisatie!

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg/rolstoeltraining of neem contact met ons op.  

Verbeter jouw rolstoelvaardigheid met het Wheelchair Skills Team en omarm een nieuwe dimensie van vrijheid en zelfstandigheid!

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors