Help mee
of word lid

Nieuwe belangenbehartiger DON stelt zich voor

Mijn naam is Geke van der Ende en per 1 september zal ik als belangenbehartiger aan de slag gaan bij de Dwarslaesie Organisatie Nederland.

Als bewegingswetenschapper heb ik grote interesse in het menselijk bewegen. Of je nu een peuter bent die net leert lopen, een topsporter bent die de uitersten zoekt, of leeft met een dwarslaesie en moet leren omgaan met de daarbij behorende gevolgen. Ik bewonder daarin ieders vermogen te kijken naar mogelijkheden, naar wat er wél kan.

Meer dan 15 jaar was ik werkzaam in klinisch onderzoek in mijn vakgebied. Ik had daar zowel coördinerende als leidinggevende taken en kwam o.a. op voor patiëntenbetrokkenheid. Als moeder van drie kinderen heb ik een bezig bestaan. We wonen in Amsterdam, en gaan met plezier naar de stadsparken. Podcasts en muziek luisteren doe ik graag.

In mijn nieuwe functie wil ik mij graag inzetten voor de DON. In gesprek met belanghebbende partijen de behoeften van leden goed vertegenwoordigen en kijken waar kansen liggen. Daarvoor ga ik mij verdiepen en hoop ik veel mensen te gaan ontmoeten, om te horen wat er leeft en prioriteit heeft. Ik zie er naar uit om met die inbreng en mijn eerdere werkervaring DON zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors