Help mee
of word lid

Nieuw bestuurslid stelt zich voor

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Andries Riedstra. Ik ben 67 jaar, getrouwd, heb 3 kinderen en 8 kleinkinderen, sinds 4 juni 2005 een hoge dwarslaesie C6/C7, opgelopen bij het NK skeeleren in de klim van Steenwijk. Tot 2014 werkzaam geweest in het onderwijs: docent exacte vakken bovenbouw VWO en later doorgeschoven naar het management. Nog steeds actief als rolstoelrugbyer en samen met mijn vrouw actief campergenieter.

Sinds begin december maak ik deel uit van het bestuur DON. Voor velen binnen DON zal ik me niet meer hoeven voorstellen, omdat ik al sinds 2009 actief ben binnen DON: eerst als contactpersoon Beatrixoord en bestuurslid Regio Noord en later als secretaris van het landelijk bestuur met aanvullende activiteiten op het terrein van ledenwerving, organiseren scholing vrijwilligers, contacten met betaalde ervaringswerkers, organiseren van de stand op de Supportbeurs, hoofdredacteur Dwarslaesie Magazine en lid van de commissie Onderzoek DON. Na mijn vertrek uit het bestuur in 2018 heb ik de 2 laatste taken aangehouden.

Na een aantal jaren als voorzitter commissie Onderzoek DON actief te zijn geweest, doe ik op dat terrein een stapje terug en hoop als bestuurslid mijn ervaring in te zetten voor alles waar DON voor staat.

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors