Help mee
of word lid

Fit for life: zomerevent

Online zomerbijeenkomst Fit-for-life

Op zaterdag 3 juli organiseren wij het online Fit for Life Event Zomerfit. Ook de leden van de DON zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het event wordt live uitgezonden vanuit Congrescentrum 1931 in Den Bosch en is te volgen vanuit de huiskamer. De start is om 10 uur en we hebben een afwisselend programma tot ongeveer 12:30 uur.

De zomer staat voor de deur en we mogen er weer meer op uit. Het programma van het Zomerfit event ondersteunt de deelnemers op verschillende manieren om fitter en gezonder de zomer in te gaan.

Workshop 1: Weet wat je eet

Gezonder willen eten begint al met de keuzes die je maakt in de supermarkt. Wat stop ik allemaal in mijn boodschappenkarretje en waarom? Vaak maak je de keuze uit gewoonte of is het lastig om uit te zoeken of een product wel of niet gezond voor je is. Tijdens deze workshop geeft Ellen Blankenberg (Natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach) u inzicht, informatie en praktische tips over de producten die u koopt. Met een aantal simpele tips & tricks leert u hoe u een etiket kunt lezen en bent u direct in staat om gezondere keuzes te maken. Boodschappen doen wordt na deze workshop nooit meer hetzelfde!

Workshop 2: Hoe leef je een actief leven?

Hoe kom je werkelijk in je kracht te staan? Hoe leef je een actief leven? De brandstof die je nodig hebt voor een actief leven en om erop uit te gaan is dus een goede eigenwaarde. Kees-Jan van der Klooster van het Wheelchair Skills Team gaat een antwoord geven op deze vragen en deelt zijn eigen ervaringen.  Ook zijn er volop mogelijkheden om je vragen en/of uitdagingen aan hem voor te leggen.

Workshop 3: Zomerfit – the Workout!

Door de corona-maatregelen hebben we veel binnen gezeten en minder bewogen. Om rollend Nederland weer in beweging te krijgen zal Jan Kamberg, fysiotherapeut in Rijndam Revalidatie, een workout verzorgen, waarin 15 minuten actief aan de slag wordt gegaan middels diverse oefeningen. Meedoen vanuit huis betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. En hopelijk is het een stimulans om dit daarna dagelijks voort te zetten.

Aanmelden kan via: www.coloplastfitforlife.nl/zomerfit

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors