Help mee
of word lid

Belastingaangifte: laat geen geld liggen!

Veel bijzondere kosten voor bijv.zorg gemaakt het afgelopen jaar? Dan kan deze actuele informatie helpen bij het invullen van het belastingformulier. Het artikel ‘Stappenplan belastingvoordeel – De aftrek van zorgkosten over het jaar 2021’, is te downloaden via de website van Ieder(in).

Vanaf medio februari zal alle informatie op de website Meerkosten.nl geactualiseerd zijn. Ook deze informatie kan behulpzaam zijn bij het doen van aangifte voor 2021. Op Meerkosten.nl is ook informatie te vinden over gemeente regelingen, zoals bijvoorbeeld inkomensondersteuning. 

Webinar voor professionels

Op donderdag 17 februari a.s. organiseert Ieder(in) het webinar ‘Belasting en aftrekmogelijkheden zorgkosten’. Tijdens dit webinar geven we tips over de aftrek van specifieke zorgkosten in verband met ziekte of beperking. We geven antwoorden op vragen die vaak gesteld worden over deze regeling. 

Het webinar is bedoeld voor:
•    Juridisch- of helpdeskmedewerkers van PG organisaties  
•    Beleids- of communicatiemedewerkers van PG organisaties  
•    Belastingadviseurs  
•    Raadsleden (sociale zaken) 

Wil je meedoen aan het webinar, meld je dan hier aan. Als je wilt, kun je al vooraf laten weten welke vragen je hebt. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. De Zoom-link waarmee je op 17 februari kunt inloggen, ontvang je per e-mail in de week voorafgaand aan het webinar.

 


 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !
Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors