Word lid of donateur

Heb je een dwarslaesie of caudalaesie of ben je een naaste van iemand met een dwarslaesie of caudalaesie? Word dan lid en meld je hier aan. Leden hebben een streepje voor, en elk nieuw lid ontvangt een welkomstpakket met een leuke verrassing!

Kijk hier welke voordelen je hebt van je lidmaatschap.

Een lidmaatschap kost € 36,00 per jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Opzeggen kan (schriftelijk of per e-mail) tot uiterlijk het einde van het kalenderjaar. Afmeldingen die daarna binnenkomen, kunnen pas ingaan per 1 januari van het aansluitende kalenderjaar.

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt het lidmaatschap. Zij zijn opgenomen in de Zorgwijzer.

Heb je geen dwarslaesie of caudalaesie, maar draag je ons werk wel een warm hart toe? Word dan donateur. Vanaf € 36 per jaar is dat al mogelijk.

Donateurs ontvangen het Dwarslaesie Magazine en hebben toegang tot onze informatie- en ontmoetingsbijeenkomsten.

Ook mensen die beroepsmatig betrokken zijn bij het leven van mensen met een dwarslaesie of caudalaesie zijn welkom als donateur. Wij stellen hun inbreng zeer op prijs en stellen onze kennis en ervaring graag ook aan hen ter beschikking. Naast belangenbehartiger is Dwarslaesie Organisatie Nederland ook een centrum van ervaringskennis

Door in onderstaand formulier op ‘Verzenden’ te klikken geef ik DON toestemming om mijn gegevens in overeenstemming met het privacybeleid DON te verwerken.

Vul hier het formulier in