Help mee
of word lid

Word sponsor

Dwarslaesie Organisatie Nederland is een actieve en gerespecteerde patiëntenorganisatie, met een groot bereik onder mensen met een dwarslaesie of caudalaesie en hun behandelaars. Voor sponsors betekent dit twee dingen: ze verbinden zich aan een organisatie met een sterk imago en ze bereiken heel gericht hun doelgroep.

Aan bedrijven biedt DON de mogelijkheid om producten of diensten op diverse manieren onder de aandacht te brengen bij de achterban. Zo is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in Dwarslaesie Magazine of om deel te nemen met een stand op regionale en landelijke ledenbijeenkomsten. Voor sponsors zijn drie pakketten samengesteld: een platina, gouden en zilveren pakket. Door je op deze manier wat structureler te verbinden aan DON, verleen je als sponsor extra steun aan de organisatie.

De verschillende sponsormogelijkheden staan op een rij in de sponsoring-tarievenlijst 2023. De tariefkaart van Dwarslaesie Magazine informeert over verschijningsdata, advertentieformaten en tarieven.

Dit zijn onze huidige platina, gouden en zilveren sponsors:

 

PLATINA

   
Coloplast Hollister Wolthers Jagersma
     

GOUD

   
Lagooni    
     

ZILVER

   
Fokus Teleflex Wellspect Health
     

OVERIG

   
Welzorg BBraun Ottobock
Medireva Mediq Etac
Innocare    

 

Over ons Voor professionals Vraag en aanbod Webshop Agenda Contact

Sponsors