Feet over Wheels 2019

Feet over Wheels is een organisatie die zich sinds 2015 met veel vrijwilligers inzet voor Dwarslaesie Organisatie Nederland, door geld op te halen door middel van het organiseren van een sponsorloop tijdens het marathonweekend in Rotterdam, 6 en 7 april 2019.

Dit initiatief is ontstaan op initiatief van Laurens Hodes die in augustus 2013 een hoge dwarslaesie opliep door een duik in ondiep water. In de periode daarna heeft Laurens zijn leven opnieuw vorm moeten geven en hierbij heeft hij erg veel gehad aan de steun van Dwarslaesie Organisatie Nederland. Daarom wil Laurens, met steun van een team van vrijwilligers,  ons werk voor dwarslaesie patiënten graag steunen.
Marathondeelnemers kunnen Feet over Wheels steunen door te lopen tijdens het weekend van de Marathon Rotterdam. Je kunt deelnemen op alle afstanden. De afstanden zijn; kidsrun (1 of 2.5 km, tot 12 jaar), ADCity Run (4,2 km), ¼ marathon of de hele marathon. Belangstelling? Inschrijven kan via de website van Feet over Wheels.

team_2019

Opbrengst van 2019

Doel 2019 is het mogelijk maken van meer en betere informatie en voorlichting over de invloed van een dwarslaesie op je seksleven. Vrijwel altijd heeft een dwarslaesie immers ook grote ook invloed op je seksleven. Goede informatie rondom dwarslaesie en seksualiteit is onmisbaar om weer te kunnen (gaan) genieten van seks. Belangrijk is vooral om hier goed over te praten. De reeds beschikbare informatie op de website van Dwarslaesie Organisatie willen we met de opbrengst van Feet over Wheels 2019 aanvullen met filmpjes en animaties om dit onderwerp beter bespreekbaar te maken.

Ben je geïnteresseerd om dit initiatief als sponsor te steunen? Dat kan!. Zowel bedrijven als particulieren kunnen Feet over Wheels sponsoren. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Laurens Hodes: laurens.hodes@feetoverwheels.nl, 06-4850 5366.

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !