Dwarslaesie met pensioen

Boek over gelukkig oud worden met een dwarslaesie

Gezond en gelukkig oud worden met een dwarslaesie gaat niet vanzelf. Het proces van ouder worden verloopt anders dan bij mensen zonder dwarslaesie. Een goede voorbereiding op het ouder worden is dan ook belangrijk. Daarom hebben we onze kennis en ervaringen gebundeld in het boek ‘Dwarslaesie met pensioen’. Een kleurrijke boek vol met grappige en praktische illustraties. We gaan in op vijf belangrijke thema’s: voeding, beweging, kwalen, zorg en ontspanning.

 

In Nederland leven naar schatting 12.000 tot 15.000 mensen met een dwarslaesie. Steeds meer mensen krijgen op latere leeftijd een dwarslaesie. Tegelijkertijd worden mensen met een dwarslaesie tegenwoordig ook steeds ouder. Behandelingen, hulpmiddelen en mogelijkheden om te sporten en gezond te blijven zijn enorm verbeterd.

 

Waardevol

De impact van een dwarslaesie is groot. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de naasten. In het boek zijn daarom ook de openhartige ervaringsverhalen van vijf ouderen met een dwarslaesie en hun partners opgenomen. Kortom: een waardevol boek voor iedereen die hier interesse in heeft. Het boek is geschreven om in één keer uit te lezen, maar kan ook als naslagwerk gebruikt worden.

 

Opbrengst

Dwarslaesie met pensioen kost € 14,99 en is online en bij elke boekhandel te bestellen. De opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting Handbike Events voor de jaarlijkse HandbikeBattle: een handbikewedstrijd voor mensen met een beperking.

 

 

 

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !