Dwarslaesie in beweging met hologrammen

Voldoende en verstandig bewegen om fit te blijven en het risico op complicaties te verminderen, is voor mensen met een laesie een grote uitdaging. De Hoogstraat Revalidatie ontwikkelt hiervoor – in samenwerking met o.a. Holomoves en DON - een stimulerende en vernieuwende vorm van training door gebruik van Mixed Reality (hologrammen).

In dit project worden games ontwikkeld voor ‘lopers’, ‘rollers’ en mensen met een hoge dwarslaesie. Met gebruik van de MR-bril worden zij uitgedaagd en geïnspireerd om te trainen, aangepast aan hun mogelijkheden. De flyer Dwarslaesie in beweging geeft je een eerste impressie.

Dit project is doorgedrongen tot de laatste drie kandidaten voor de Medische Inspirator prijs. Dit is een stimuleringsprijs voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënten(verenigingen) en onderzoekers die het beste projectplan hebben voor de ontwikkeling van een medisch product.

Door je stem uit te brengen op dit project, draag je bij aan de ontwikkeling van deze belangrijke vernieuwing. Je kunt je stem tot 11 november uitbrengen via: www.zonmw.nl/stemnu.

Hartelijk dank!

Word lid van Dwarslaesie Organisatie Nederland!

Wij bieden betrouwbare informatie, ruime ervaringskennis en scherpe belangenbehartiging.

Word
Lid !