Vergoeding Continentie hulpmiddelen: wat zijn jouw ervaringen m.b.t. keuzevrijheid en eigen bijdragen? Laat het ons weten!

Zorgverzekeraars hebben hun inkoopbeleid van medische hulpmiddelen de laatste jaren flink gewijzigd. Ook in 2016 is op dit gebied veel veranderd en alles wijst erop dat het hier de komende jaren niet bij zal blijven: wat dreigt is steeds minder keuzevrijheid en meer eigen betalingen.

 

Eind vorig jaar hebben we in samenwerking met Nefemed – brancheorganisatie van fabrikanten, leveranciers en importeurs van medische hulpmiddelen – voor het eerst een onderzoek gedaan naar gebruikerservaringen m.b.t. keuzevrijheid, vergoeding en eigen betalingen. Deze meting willen we jaarlijks herhalen om eventuele verslechteringen aan de kaak te kunnen stellen en te kunnen onderbouwen.

Daarom doen we hierbij een beroep op jou om ons ook dit jaar te laten weten wat jouw ervaringen zijn, door deze enquête van Nefemed in te vullen.  Ook als je niet deelgenomen hebt aan het eerdere onderzoek, is het nuttig om nu mee te doen.

Wat betekent deelname aan de enquête?

  • De enquête bevat 21 vragen en het invullen ervan neemt ongeveer 10 minuten in beslag.
  • Het onderzoek is anoniem.
  • Jouw input voor en de resultaten van het onderzoek worden uitsluitend gebruikt voor het hierboven beschreven doel.

Hartelijk dank voor je deelname aan de enquête; deelnemen kan tot en met 24 december 2016.