Oud(er) worden met…

In 2014 stond het ESCIF congres in Nederland (georganiseerd door DON) in het teken van ‘Gezond ouder worden met een dwarslaesie of caudalaesie.’ Duidelijk werd dat dit thema ‘universeel’ is, waar iedereen met een dwarslaesie of caudalaesie, waar ook ter wereld, vroeg of laat mee te maken krijgt.

Over dit thema is en wordt – over verschillende onderwerpen en in verschillende media – veel geschreven, maar een goed overzicht met het accent op praktische tips  in het kader van gezond oud(er) worden met…is er in Nederland nog niet. Het bestuur van DON heeft het initiatief  genomen om alle informatie op het gebied van Ouder worden met een dwarslaesie of caudalaesie te verzamelen en te beschrijven en deze een goede plek te geven op de website.

Je vindt veel onderwerpen overzichtelijk gerangschikt in korte hoofdstukken onder de kop Oud(er) worden met… in het onderdeel Dagelijks leven op de website. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met achtergrondinformatie te vinden in boeken, brochures en andere websites.

Ook interessant voor hen die nog geen senior zijn, want ouder worden we tenslotte allemaal!