Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen

Met alle decentralisaties zijn de komende gemeenteraadsverkiezingen belangrijk voor mensen met een beperking of een chronische ziekte. Ieder(in) is daarom ook actief in de aanloop op die verkiezingen. Daarom willen wij graag met lokale én met landelijke leden verder praten over die verkiezingen. Hoe vind je mensen die ook met verkiezingen bezig willen? Hoe kunnen we zorgen dat de stem van landelijke organisaties ook lokaal gehoord wordt? Hoe kan het krachtig platform helpen als je wilt samenwerken?

Gemeenteraadsverkiezingen

De nieuwe gemeenteraadsverkiezingen staan bijna voor de deur. Op weg daarnaar toe zijn veel interessante mogelijkheden voor landelijke en lokale belangenbehartigers. Wat kunt u allemaal doen? Ieder(in) ondersteunt u graag. Daarom organiseren we volgende maand bijeenkomsten in Assen en Alkmaar. U bent van harte welkom.

Uw boodschap op de kaart

Samen brengen we in kaart wat u kunt doen om uw boodschap onder de aandacht van gemeentelijke partijen te brengen. En natuurlijk ontmoet u andere belangenbehartigers voor de uitwisseling van praktijkervaringen of succesverhalen. En om van elkaar te leren.

Handige tips

Vanuit Ieder(in) delen we graag ook praktische en handige tips. Zodat u de komende tijd alvast het voortouw kunt nemen naar lokale politieke partijen. Uiteraard horen we ook heel graag wat u nodig hebt van Ieder(in) om de komende tijd verder aan de slag te kunnen.

Netwerk
Uw ervaringen en inzichten gebruiken we graag bij het versterken van ons gezamenlijke netwerk.

Praktische informatie

          Dinsdag 4 juli, De Nieuwe Kolk, Assen
inloop 13 uur; programma 13.30-16.00 uur

          Dinsdag 11 juli, Thuis in Wijkcentrum Overdie, Alkmaar
inloop 13 uur; programma 13.30-16.00 uur

Aanmelden

Klik hier  om je aan te melden.

We zien ernaar uit om samen met u te verkennen hoe u het verschil maakt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. En we hopen u te ontmoeten in Assen of Alkmaar.

Aartjan ter Haar, a.terhaar@iederin.nl, 06 – 158 709 71;

Joris Barendrecht, j.barendrecht@iederin.nl, 06 – 461 662 96,

projectleiders