Onderzoek naar een onbezorgde vakantie

Helaas de vakantieperiode is voorbij. Waarschijnlijk ben je al op vakantie geweest, maar misschien heb je ook nog wat in het verschiet. Hoe leuk is het sowieso om over je volgende vakantie na te denken? Hoe graag wil je een onbezorgde vakantie hebben, maar hoe vaak gebeurt het niet dat je net wat mist?

Een deur die net niet breed genoeg is voor een rolstoel, een drempel die het lastig maakt om in en uit je kamer te komen, een douche die is “aangepast”, maar alleen een handvat aan de muur heeft…? Veel te vaak ben ik dit zelf tegen gekomen op de reizen die ik zelf heb gemaakt of de reizen die ik als vrijwilliger heb meegemaakt.

Daarom doe ik onderzoek  naar wat jij of wat jullie als gezin nou echt nodig hebben voor een onbezorgde vakantie. Het onderzoek doe ik niet alleen in het kader van mijn eigen droom, maar ook als afstudeeropdracht. Wanneer de resultaten bekend zijn van het onderzoek is het zeker ook een opstap om te kijken of ik, uiteraard in samenwerking met anderen, een hotel kan opzetten dat volledig is aangepast naar de wensen van mijn doelgroep: mensen met een lichamelijke beperking in de breedste zin van het woord.

Wil jij of willen jullie graag een onbezorgde vakantie en wil je mij helpen met mijn onderzoek? Klik dan hier om naar de enquête te gaan. De enquête bestaat uit 12 vragen en zal ongeveer 5 minuten van je tijd vragen. Invullen kan tot 30 september 2016.

 

Robin Offenberg