Dwarslaesie Zorgwinkel: nu ook 1 jaar vrijblijvend op proef

Dwarslaesie Organisatie Nederland werkt samen met ApotheekZorg om de zorg rondom de levering van medische hulpmiddelen gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Uit deze samenwerking is www.dwarslaesiezorgwinkel.nl ontstaan. Dit initiatief is genomen, omdat zorgverzekeraars het inkoopbeleid van medische hulpmiddelen de laatste jaren flink hebben gewijzigd. Ook in 2016 is op dit gebied veel veranderd en alles wijst erop dat het hier de komende jaren niet bij zal blijven: steeds minder keuze en meer eigen betalingen. Door de oprichting van de Dwarslaesie Zorgwinkel pogen we de keuzevrijheid m.b.t. deze producten veilig te stellen. ApotheekZorg is een landelijke opererende coöperatieve zorgapotheek, gespecialiseerd in de levering van hulpmiddelen, de bijbehorende zorg en de afhandeling van je declaraties bij je zorgverzekeraar.

Niet alle hulpmiddelen worden door je zorgverzekeraar vergoed. Dat geldt ook voor bijv. sommige voedingssupplementen, ADL-hulpmiddelen of huidverzorgingsproducten. Ben je DON lid én bestel je je verzekerde medische hulpmiddelen bij ApotheekZorg? Dan krijg je de allerlaagste prijzen van Nederland voor de niet-verzekerde producten. Deze zijn speciaal geselecteerd door en voor mensen met een dwarslaesie of caudalaesie. Ben je al DON-lid en wil je je direct aanmelden? Ga dan naar Dwarslaesiezorgwinkel.nl/aanmelden. Bellen kan ook: Neem contact op met het ZorgTeam Hulpmiddelen van ApotheekZorg. Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur. Telefoon: 088 044 0776.

Geen lid van DON en toch gratis 1 jaar uitproberen? Dat kan!

Reeds lid van DON? Gratis 1 jaar uitproberen? Dat kan ook!

Met het proefaccount krijg je de allerlaagste prijzen van Nederland voor de niet-verzekerde producten. Zowel leden als niet-leden kunnen de Dwarslaesie Zorgwinkel eerst een jaar lang uitproberen voor de niet-verzekerde producten. Na een jaar beslis je of je doorgaat en vanaf dat moment bestel je ook je verzekerde medische hulpmiddelen bij ApotheekZorg en wordt je lid van DON, als je dat nog niet bent.

Belangstelling? Ga naar: Proefaccount Dwarslaesie Zorgwinkel.
Bellen kan ook: Telefoon: 088 044 0776, ZorgTeam Hulpmiddelen van ApotheekZorg, bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur.