Dwarslaesie Zorgwinkel gelanceerd

Dwarslaesie Organisatie Nederland werkt samen met ApotheekZorg om de zorg rondom de levering van medische hulpmiddelen gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Uit deze samenwerking is Dwarslaesie Zorgwinkel  ontstaan. Dit initiatief is genomen, omdat zorgverzekeraars het inkoopbeleid van medische hulpmiddelen de laatste jaren flink hebben gewijzigd. Ook in 2016 is op dit gebied veel veranderd en alles wijst erop dat het hier de komende jaren niet bij zal blijven. Door het nieuwe inkoopbeleid hebben verzekerden steeds minder keuze. Daarnaast leiden bezuinigingen in de zorg tot steeds meer eigen betalingen. Door je aan te sluiten bij de Dwarslaesie Zorgwinkel is de keuzevrijheid van deze producten gegarandeerd.

ApotheekZorg is een landelijke opererende coöperatieve zorgapotheek, gespecialiseerd in de levering van hulpmiddelen, de bijbehorende zorg en de afhandeling van je declaraties bij je zorgverzekeraar.

Niet alle hulpmiddelen worden door je zorgverzekeraar vergoed. Dat geldt ook voor bijv. sommige voedingssupplementen of huidverzorgingsproducten. Ben je DON lid én bestel je je verzekerde medische hulpmiddelen bij ApotheekZorg? Dan krijg je de allerlaagste prijzen van Nederland voor de niet-verzekerde producten. Deze zijn speciaal geselecteerd door en voor mensen met een dwarslaesie of caudalaesie.

EERST EENS EEN JAAR VRIJBLIJVEND UITPROBEREN?

 

Ben je geen lid van DON? Probeer dan Dwarslaesiezorgwinkel.nl een jaar lang vrijblijvend uit. Vanaf dag één ontvangt je de maximale korting die ook voor leden geldt. Na een jaar beslis je of je lid wilt worden. De kosten voor het lidmaatschap bedragen slechts 36 euro per jaar (van toepassing tot eind 2017).

Bel ApotheekZorg op tel nr 088 044 0776 en meld je aan.

 

Ben je al lid van DON en wil je nog niet overstappen naar ApotheekZorg voor je verzekerde medische hulpmiddelen? Ook dan kun je bij Dwarslaesiezorgwinkel.nl een jaar lang profiteren van gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland voor je niet-verzekerde producten. Na een jaar beslis je of je doorgaat en dan bestel je je verzekerde medische hulpmiddelen ook bij ApotheekZorg.
Bel ApotheekZorg op tel nr 088 044 0776 en meld je aan.

 

Direct volledig meedoen? Ga dan naar https://www.dwarslaesiezorgwinkel.nl/aanmelden en vraag je code aan. Daarmee kun je bij Dwarslaesiezorgwinkel.nl profiteren van de laagste prijzen van Nederland voor je niet-verzekerde producten.

Bellen kan ook: Neem contact op met het ZorgTeam Hulpmiddelen van ApotheekZorg. Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur. Telefoon: 088 044 0776.

Meer info