Bas bedankt!

Op vrijdag 14 april jongstleden heeft de stichting Endparalysis in Eindhoven een mooie persoonlijke donatie ontvangen van de familie van Bas Hoogendoorn uit Wijk bij Duurstede.

Bas heeft in 2007 een hoge dwarslaesie opgelopen na een val uit de ringen tijdens de gymles op school. Na 10 jaar worstelen met veel bijkomende problemen is hij uiteindelijk overleden op 01 februari 2017.

Op zijn eigen verzoek zijn er tijdens zijn uitvaart collectebussen geplaatst waarin vrienden en familie een donatie konden doen. Nadrukkelijk op zijn verzoek, want ook Bas was van mening dat er actief onderzoek gedaan moet blijven, op zoek naar een definitieve oplossing voor dwarslaesies met alle bijkomende problemen en obstakels.

De stichting Endparalysis was zeer vereerd en dankbaar dat de familie hen heeft weten te vinden om zo het mooie bedrag van ruim € 1600 persoonlijk te overhandigen ! Bas heeft hiermee duidelijk een voorbeeld gegeven en uiteraard hopen ze dat er velen zullen volgen zodat ze hun belangrijke werk kunnen blijven voortzetten.

Op de website www.endparalysis.org vindt u alle informatie over deze stichting en de doelen die zij nastreeft.