Word lid

Heb je een dwarslaesie of caudalaesie of ben je een naaste van iemand met een dwarslaesie of caudalaesie? Word dan lid en meld je hier aan. Leden hebben een streepje voor, en elk nieuw lid ontvangt een welkomstpakket met een leuke verrassing!

Kijk hier welke voordelen je hebt van je lidmaatschap.

Een lidmaatschap kost € 36,00 per jaar.

Een aantal ziektenkostenverzekeraars vergoedt het lidmaatschap. Bekijk hier het overzicht van zorgverzekeraars die het lidmaatschap van een patiëntenvereniging geheel of gedeeltelijk  vergoeden.

Door in onderstaand formulier op ‘Verzenden’ te klikken geef ik DON toestemming om mijn gegevens in overeenstemming met het privacybeleid DON te verwerken.


 Man Vrouw Compleet Incompleet


 Voor nieuwe leden: Ik machtig DON voor het afschrijven van de jaarlijkse bijdrage van € 36.00 Voor nieuwe donateurs: Ik machtig DON voor het afschrijven van de jaarlijkse bijdrage van € 36.00 Ik verleen geen machtiging Voor nieuwe leden of nieuwe donateurs: Ik machtig DON voor het afschrijven van een hogere jaarlijkse bijdrage, namelijk..

Voordelen lidmaatschap

Leden

 • ontvangen 4x per jaar het Dwarslaesie Magazine met actuele informatie over activiteiten, hulpmiddelen,verzorging, sociale wetgeving, wonen, werken, recreëren en nog veel meer.
 • krijgen ledenkorting in de webwinkel
 • kunnen via Heilbron een collectieve zorgverzekering voor zichzelf en hun gezinsleden afsluiten. Meer informatie hierover vind je bij Zorg
 • ontvangen 10% korting op thuis bezorgde vriesverse maaltijden van Apetito. Leden ontvangen van ons een actiecode die recht geeft op deze korting. Kijk voor meer informatie bij Apetito.
 • kunnen orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten bij De Roode Roos tegen een gereduceerd tarief aanschaffen
 • krijgen gratis advies en ondersteuning via de hulptelefoon  bereikbaar op werkdagen in kantooruren
 • kunnen gratis advies en ondersteuning krijgen bij het Juridisch Steunpunt als zij vragen hebben over de verschillende wetten en regels waar mensen met een handicap en/of chronische ziekte mee te maken kunnen krijgen. De dienstverlening kan variëren van een antwoord op een vraag tot en met het bieden van ondersteuning (door een jurist) bij een bezwaarprocedure. Het Juridisch Steunpunt is telefonisch te bereiken op werkdagen (behalve op woensdag)  van 10.00 tot 12.00 uur, telefoon 030-291 66 88 of per email:  info@juridischsteunpunt.nl
 • kunnen, mits rolstoelgebonden, buiten het hoogseizoen een van de vakantiehuizen van het Prinses Beatrixspierfonds huren tegen gereduceerd tarief. Kijk hier voor meer informatie over de vakantiehuizen
 • kunnen gebruik maken van DON-expert-service, ondersteuning bij zitten, mobiliteit en performance door Kees van Breukelen
 • kunnen in veel gevallen hun lidmaatschap declareren bij de ziektekostenverzekeraar. Bekijk hier het overzicht van ziektekostenverzekeraars en hun voorwaarden.
 • en last but not least: leden beschikken over een uitgebreid informeel circuit waarin leden elkaar informeren, inspireren, bemoedigen en voor elkaars belangen opkomen. Ook worden zij uitgenodigd regiobijeenkomsten bij hen in de buurt te bezoeken of elkaar eens per jaar op de landelijke bijeenkomst te ontmoeten. Zie voor de data en programma’s onze Agenda.